Goudsch Goed is eerlijke kleding.
Simpel, puur, mooi in zijn eenvoud. Een draagbare ode aan onze mooie stad en een blijvende herinnering aan de plek waar je woont, woonde of zou willen wonen!

blog - 30 september 2017

Goudsch Goed!

Een aantal jaar liep ik rond met een idee. Een paar maanden had ik nodig om dit idee om te zetten tot een plan. Enkele weken geleden ontving in de eerste producten en kreeg ik hulp van lieve Kirstin en Rens bij het maken van de productfoto’s. En sinds een paar dagen staat de website online. Ik stopte er heel wat late uurtjes in om deze met hulp van Paul te vullen. En nu tel ik de minuten af tot mijn eerste bestelling wordt geplaatst!

Soms kom je op een punt waarop je niet anders kan dan de sprong in het diepe wagen. Een aanloop nemen en gewoon gaan. Ik nam je mee in deze aanloop en vertelde wat mijn plannen waren. Je volgde me en werd nieuwsgierig. Dit werkte zo motiverend dat ik in mijn aanloop kon versnellen!

En nu is het zover; ik ben gesprongen! 

Formaliteiten zijn geregeld, de eerste contacten zijn gelegd en de website is gevuld, klaar om de eerste verkopen te doen. Maar klaar ben ik natuurlijk nog lang niet, sterker nog; dit is pas het begin!

Met trots presenteer ik jullie de eerste productlijn van Neerlandsch Goed: Goudsch Goed. En ik kan je zeggen: dat voelt echt heel Goed! 

https://goudschgoed.nl/


Andere berichten

10 september 2017 - Klaar voor de start!

3 september 2017 - Goed in handen

1 september 2017 - Een eigen bedrijf? Nooit!

31 augustus 2017 - Hoe ideeën geboren worden