Goudsch Goed is eerlijke kleding.
Simpel, puur, mooi in zijn eenvoud. Een draagbare ode aan onze mooie stad en een blijvende herinnering aan de plek waar je woont, woonde of zou willen wonen!

blog - 3 september 2017

Goed in handen

De zeefdrukworkshop was een succes! Ik vond het leuk om te doen, maar vooral het resultaat maakte me erg blij. Mijn hoofd sloeg op hol! Als ik nou eens … Ach welnee, ben je gek geworden. Stel dat ik ... Zou ik het kunnen?

Stukje bij beetje borrelden gedachten en wensen op in mijn hoofd. Zou hier een markt voor zijn? Zou ik deze producten aan de man kunnen brengen? Zeefdrukken vind ik erg leuk, maar heb ik daar de ruimte en de tijd voor? Eigenlijk kon ik die vraag al snel beantwoorden: nee. Zeker niet als je dat met professionele spullen wilt gaan doen. Want stel dat het wat wordt, en dat hoop je natuurlijk, dan kun je dat nooit voorwerken met een hand-zeefdrukraampje ...
Dat was even een tegenvaller in het plan dat van A tot Z in mijn hoofd was ontstaan. Het leek me zo leuk om het allemaal zelf te doen. Maar als het plan een succes moet worden, moet je realistisch blijven en het plan zo nodig bijschaven, zodat het nog beter wordt.

“... Ik ga het dus uitbesteden”

Ik hoor het mezelf nog heel stoer tegen de buurvrouw zeggen. Maar ja ... dan? ‘Zomaar even’ iets laten drukken wil ik niet. De producten waar ik over mijmer zijn goed en eerlijk, voor zowel mens als milieu. Waar begin je dan? Na mijn vakantie nam ik contact op met diverse bedrijven die kleding bedrukken. Want bedrukte kleding, dat is waar ik me het eerst op wil gaan richten. Na heel wat uren zoeken kwam ik terecht bij een gezellige drukkerij die me kan helpen aan eerlijke, mooie, fair trade kleding. Een waar met de hand wordt gedrukt, weliswaar niet met die van mij, maar dit voelt wél goed! Ik nam hun aanbod mee naar huis en sliep er een aantal nachtjes over! Volgens mij hebben we ‘n deal!


Andere berichten

30 september 2017 - Goudsch Goed!

10 september 2017 - Klaar voor de start!

1 september 2017 - Een eigen bedrijf? Nooit!

31 augustus 2017 - Hoe ideeën geboren worden