Goudsch Goed is eerlijke kleding.
Simpel, puur, mooi in zijn eenvoud. Een draagbare ode aan onze mooie stad en een blijvende herinnering aan de plek waar je woont, woonde of zou willen wonen!

blog - 1 september 2017

Een eigen bedrijf? Nooit!

Op de middelbare school kregen we economie. Omdat ik op de land- en tuinbouwschool zat, waren al die lessen gericht op het hebben van je eigen bedrijf. Als aannemer, hovenier, bloemist of kippenhandelaar. Dat ik in die sector zou gaan werken met dieren, was me wel duidelijk. Maar een eigen bedrijf? Nooit! Ik liet economie vallen, en dat was dat.

Werken in die sector werd het uiteindelijk ook niet, maar dat is weer een ander verhaal.
Het hele idee van een eigen bedrijf bracht me tot niet al te lang geleden ver uit mijn comfortzone. Stapels verantwoordelijkheden, afgetopt met onzekerheid. Waarom zou je dát willen?

Hoe dingen kunnen veranderen ... Ik heb mezelf uit mijn comfortzone geduwd en ben me gaan inlezen in wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf. En wat blijkt? Het is eigenlijk hartstikke leuk, en blijkt veel makkelijker dan dat gepruts van toen in mijn opdrachtenboek voor economie!


Andere berichten

30 september 2017 - Goudsch Goed!

10 september 2017 - Klaar voor de start!

3 september 2017 - Goed in handen

31 augustus 2017 - Hoe ideeën geboren worden